Om

Hudene GoIF – Hudene Gymnastik och Idrottsförening

Hudene GoIF är en liten förening i hjärtat av Hudene och håller till på Hybergsvallen. Föreningen har varit en aktiv klubb sedan 1925.

Föreningens ledord

Vi finns för att vi behövs!

Vi arbetar aktivt för att alla ska inkluderas och inte särskiljas. Vi fokuserar på likheter och inte skillnader. Alla ska ses, ingen ska stå utanför.

Hudene GOIF är en förening där vi trivs, känner trygghet och glädje året runt.

Våra aktiviteter är för barn och vuxna.

Vi har lokaler i Hudene där vi har olika aktiviteter men ett fokus på fotboll. Vi är öppna för att samarbeta med andra föreningar och initiativ för att öka verksamhet som leder till inkludering och utveckling.

Våra aktiviteter

Våra aktiviteter är aktiviteter som syftar till att främja gemenskap och utveckling.

Detta gör vi genom att skapa aktiviteter som så många som möjligt vill och kan delta i, både för barn och vuxna.

Om det finns ett intresse för något nytt och vi blir tillräckligt många så är vi öppna för att göra det.

Idag är vårt mål att vara till för de som behöver oss. Vi drivs av att få barn och unga att röra på sig och att kanske skapa en insikt om att de mår bra av att röra på sig. Idrott är ju inte bara rörelse utan även en slags gemensamhetsskapande aktivitet som kan fortplanta sig i andra aktiviteter så som exempelvis estetiska aktiviteter, LAN eller kurser inom olika områden.

När det gäller vår kärnverksamhet fotboll så är vårt mål att alla som är med ska vara med på lika villkor. Vi anordnar matcher två gånger om året och alla som är med i vårt lag ska få spela lika mycket. Vi siktar inte i dagsläget på att vara med i något poolspel med barnen. Däremot uppmuntrar vi de barnen som vill spela flera matcher att också söka sig till andra klubbar.

Vi ser gärna besök från andra aktiviteter som kan locka till rörelse.

Fotbollsskolan

Fotbollen har ju som vår kärnverksamhet en naturlig plats i vår agenda, vi tränar fotboll med en lekfull och prestigelös inställning. Vi tränar fotboll för barn mellan 4-14 år.

Vi har delat in det i olika åldersgrupper:

  • 4-7 utomhus
  • 7-9 utomhus och inomhus
  • 9-14 utomhus och inomhus

Vi spelar matcher mot andra lag ett par gånger om året.

Vi har en äldre grupp som vi kallar seniorgruppen. De har varit igång sedan våren 2023. Mellan 10-15 vuxna träffas och spelar fotboll med varandra ett par gånger i veckan. Det blev ett väldigt lyckat initiativ som inte bara har resulterat i många skratt utan säkert kan ses som ett viktigt friskvårdsinitiativ för alla deltagarna. Denna grupp är också aktiv inomhus på vinter.

FNE Prefabmontage, Sanfridssons åkeri, Lesjöfors Industrifjädrar, Hemköp Herrljunga, Magrab, Arne Westlunds åkeri, Ahlgrens marmor, Karl Hedin, Herrljunga Elektriska

Kryddhuset, Herrljunga Cider, Gäsene mejeri, Annelunds tak, Starsprings, HERBO, Tak og fasadtvätt Herrljunga AB, Ljung Handelsträdgård, HPL Byggtjänst

Herrljunga Emballage, Falks, Golv och Färg Interiör AB, Källunga Bygg och El, Axima, Williamsson AB, Ernevalds El, Rydlers Bygg, LKG Krossprodukter